Itinerari escultòric per places i carrers de Manresa


 El dilluns 9 d'octubre de 2017, l'alumnat de cinquè de l'escola ha realitzat una sortida a peu per la ciutat de Manresa. Seguint l'itinerari previst hem visitat i treballat 20 escultures de les que hi ha ubicades a la ciutat.

El recorregut, d'uns 7 km aproximadament, ha estat realitzat íntegrament a peu, i l'hem dividit en 3 parts. En la primera d'aquestes hem visitat les escultures "Mil cent", "Sentinella de la Pau", "Ben Plantada", "Sant Jordi" i "Sol".  En la plaça que dóna nom a la darrera, hem fet una parada de 30 minuts per esmorzar i descansar una estona. Seguidament, hem realitzat la segona part del recorregut, tot visitant i treballant les escultures "L'Àngel del voluntariat", "Monument als Geganters", "Escut de Manresa a la façana de l'Ajuntament", "Timpà del portal de Santa Maria", "Teatre", "L'Adolescència", "A l'ombra", "L'acollida", "Dansa d'arrel tradicional" i "Mil·lenari". Ben esgotats i afamats, hem anat a dinar a la plaça dels Panyos, on també hem gaudit d'una bona estona de joc. Finalment, i ja de tornada cap a l'escola hem visitat les escultures "Tenis", "Amat i Piniella", "Rei Pere III", "Catalunya" i "Daltabaix".

Com a novetat, aquest any han estat els propis alumnes els que, en petits grups de 2 o 3 alumnes, han preparat i realitzat l'exposició de cadascuna de les escultures. Ha estat una gran experiència i tots hem après moltes coses noves.

A continuació us deixem un enllaç on trobareu les imatges d'aquesta sortida: Escultures 2017-2018


Itinerari escultòric per places i carrers de Manresa Itinerari escultòric per places i carrers de Manresa Reviewed by Unknown on 9:41 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.